Sezona 2008-2009


Rožmitál - Litice 23:16 (14:6) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 24 Duben 2016 12:00

Začátek našeho nedělního utkání byl v naší režii. Hosté první branku vstřelili až v 11. minutě, kdy snižovali na 1:3. Do té doby všechny jejich střelecké pokusy náš brankář zlikvidoval. V 15. minutě jsme vedli 6:1, hosté se stále namohli střelecky probudit, jejich pokusy končili buď na tyčích nebo si s nimi náš brankář poradil. Pak si ale slabší chvíli vybral i náš útok a v 18. minutě to bylo 6:3. Brankami ve 22. a 24 minutě jsem opět získali náskok 5 branek. Ten jsme ještě v závěru zápasu zvýšili, když jsme proměnili pokutový hod, zahrávaný po vypršení hrací doby.

V 6. minutě druhého poločasu jsme vedli rozdílem 10 branek. Následný střelecký výpadek v útoku a špatná hra naší obrany měla za následek to, že jsme dovolili hostům dostat se do hry. V 16. byl stav 18:13. Po našem následném timeoutu se naše hra v útoku tak i v obraně zlepšila a ve 26. minutě jsme vedli rozdílem 7 branek. V závěru zápasu padly na obou stranách dvě branka a tak jsme v utkání zvítězili 23:16.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, D. Franěk, Z. Sadílek - P. Šourek, J. Zemek, R. Stöckl, P. Melichar

branky: Šourek 14, Stöckl 6, Zemek 2, Melichar 1 - za hosty: Mizler 6, Pelech 6, Vyoral 3, Rojík 1

LAST_UPDATED2
 
Most-Rožmitál 0:10 kontumace PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 22 Červen 2009 18:52
Zápas Most - Rožmitál byl na základě rozhodnutí STK kontumován 10:0 ve prospěch Rožmitálu za neoprávněný start mosteckého hráče v utkání. Pro nás to znamená posun o jednu příčku na 11. místo, na našem sestupu ze 2.ligy se nic nemění.
LAST_UPDATED2
 
KNHCH Litvínov - Rožmitál 15:14 (9:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 08 Červen 2009 06:48

K poslednímu zápasu sezony jsme nastoupili v Litvínově. Hrálo se utkání nevalné úrovně, oba dva týmy působili "unaveným" dojmem. V prvním poločase jsme vedli 4:2, po té však domácí otočili a po celý zbytek poločasu jsme dotahovali dvoubrankovou ztrátu. Ve druhé poločase se nám podařilo brankovou ztrátu vyrovnat, ovšem šanci na zisk alespoň jednoho bodu zastavila poslední střelou v zápase tyč domácí branky. Utkání jsme prohráli 14:15. Na jaře to byl tak pátý zápas, který jsme prohráli o jeden góĺ. Za celé jaro se nám tak podařilo získat pouze dva body, což k záchraně ve 2. lize stačit nemohlo. Společně s námi opouštějí 2. ligu i týmy Bakova, Oseka a Žatce. Do 1. ligy postupují Litohlavy.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, P. Metlička - P. Melichar, P. Šourek, E. Trefný

branky: Šourek 8, Trefný 4, Melichar 2

LAST_UPDATED2
 
Baník Most NH - Rožmitál 15:11 (5:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 08 Červen 2009 06:46

Za deštivého sobotního odpoledne jsme nastoupili v Mostě proti domácímu Baníku, který ještě neměl jistotu záchrany a potřeboval nutně bodovat. Od začátku jsme to byli ale my, kdo převzal otěže zápasu. Vytvořili jsme si jedno až dvoubrankový náskok, který jsme si udržovali celý první poločas. Branky padaly hlavně z trestných hodů, neboť kluzký povrch hřiště a balon nedovaolovaly ani jednomu ze soupeřů předvádět nějaké kombinační akce. Poločas jsme vyhráli 7:5, když za domácí vstřeli všech 5 branek Pavel Gombár právě z trestných hodů. Obrat v utkání začal, pro nás již tradičně, ve druhém poločase. Po dvou útocích domácích bylo vyrovnáno a v 10. minutě šli domácí do vedení 9:8. Nám se za celý druhý poločas podařilo vstřelit pouze 4 branky, zatímco domácím 10 a po zásluze tak v utkání zvítězili. 

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, P. Pazderník, P. Metlička - P. Melichar, P. Šourek, E. Trefný, J. Pičman

branky: Šourek 6, Melichar 2, Trefný 2, Pičman 1

LAST_UPDATED2
 
Tymákov - Rožmitál 15:14 (6:8) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 31 Květen 2009 17:32

S cílem udržet alespoň teoretickou naději na udržení ve 2. lize jsme do Tymákova odjížděli bez Petra Šourka. Od začátku zápasu jsme soupeře přehrávali, vytvořili jsme si až čtyř brankový náskok. Vedli jsme 5:1 a 6:2. Poté začali domácí brankovou ztrátu dotahovat, z trestného hodu po skončení prvního poločasu snížili na rozdíl dvou branek. Po první minutě poločasu druhého byl stav vyrovnaný 8:8, náš útok dvakrát ztratil zbytečně balon a domácí útočníci naše chyby potrestali. Domácí se poprvé dostali do vedení v 50. minutě, a to 14:13, do té doby pouze dotahovali náš jedno až dvou brankový náskok. Nám se sice podařilo vyrovnat, ovšem domácí strhli minutu před koncem vedení na svou stranu. Nám se již vyrovnat nepodařilo a zápas jsme prohráli 14:15. Znamená to pro nás, že jsme před závěrečným dvoukolem ztratili i teoretickou šanci na záchranu a po ročním působení ve 2. lize se vracíme zpět do oblastního přeboru.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, T. Fous - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, E. Trefný

branky: Trefný 5, Melichar 4, Stöckl 4, Pičman 1

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí1234567DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 27 

Statistika TOPlist

TOPlist