rozlosování soutěžního ročníku 2021 / 2022 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 08 Srpen 2021 08:33

Nový ročník soutěží národní házené byl rozlosován. 5 let hráli naši muži II. ligu, ale po dobrovolném opuštění této soutěže se v tomto ročníku představí v oblastním přeboru. Po roční pauze se opět představí i družstvo starší přípravy, které trénují Eva Hofmanová a Pavel Brejcha (ti skončili u družstva starších žákyň, které jsme letos do soutěží nepřihlásili). Nadále pokračují v soutěžích družstva mladších žákyň (pod vedením Moniky Šourkové a Petra Šourka) a družstvo mladších žáků (trenéři Zdena Fraňková, Gabriela Horáková a Lucie Součková).

Z družstva starších žáků "A" se pro letošní ročník stalo družstvo dorostenců (trenéři Josef Hrdina a Pavel Jeníček) a i nadále máme přihlášené družstvo starších žáků (trenéři Marek Hejra a Pavel Blažek). Soutěž starších žáků je pro letošní ročník rozdělena do dvou 7 členných skupin (západ a východ - družstva se ve skupině utkají každý s každým) s následnou nadstavbou.

Nezbývá než doufat, než se tento ročník na rozdíl od ročníků předchozích odehraje kompletní a popřát našim družstvům mnoho úspěchů !!!

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 13 

Statistika TOPlist

TOPlist