turnaj starších přípravek PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 14 Září 2019 17:13

Letošní první turnaj starších přípravek se odehrál jako rozřazovací. Hrálo se v Plzni-Újezdě a Litohlavech. Po odehrání základních skupin, v Plzni hrálo 8 týmů a v Litohlavech 9, se hrála nadstavba, kdy v Plzni hrály týmy umístěné na 1. - 4. místě po základní části a v Litohlavech hrály týmy umístěné na 5. - 8. místě. Výsledky zápasů odehrané s týmy ze základních skupin zůstaly započítány.

Do tohoto ročníku starších přípravek jsme přihlásili dva týmy, jedno družstvo chlapců a jedno družstvo děvčat. Oba týmy odehrály základní skupinu v Plzni-Újezdě.

Tým chlapců prošel základní skupinou suveréně, v 7 zápasech si připsal 7 vítězství. Postupně porazil Záluží (4:2), Tymákov (7:5), Pl. Újezd A (5:2), Vřeskovice (12:1), Všenice (11:3), Pl. Újezd B (6:0) a Rožmitál B (5:2). Po příjezdu postupující týmů z Litohlav se ale chlapců vedlo o něco hůře. Prohráli právě s Litohlavy (2:11), dále ale porazili Přeštice A (7:5) a Nezvěstice A (5:2). Poslední zápas proti Nezvěsticím B jsme prohráli (3:6). V celkovém součtu to ale bohužel vzhledem k vyrovnané špičce stačilo "pouze" na 4. místo. Zvítězili Nezvěstice B před Litohlavy a na třetím místě skončily Nezvěstice A.

Tým děvčat hraje letos poprvé (když nepočítáme jediný odehraný loňský turnaj na domácí půdě, kdy děvčata startovala mimo soutěž). V základní skupině si děvčata připsala dvě vítězství, porazila Pl. Újezd B (5:1) a Vřeskovice (9:1). Ale podlehla Tymákovu (0:3), Pl. Újezdu A (2:2), Všenicím (1:5), Záluží (1:5) a Rožmitálu A (2:5). Po skončení základní skupiny tedy děvčata odcestovala do Litohlav, kde už se jim dařilo lépe. Porazila Kyšice A (3:2, Kyšice B (4:2), Přeštice C (2:0). Dále remizovala s Přešticemi B (3:3) a na závěr prohrála s B-týmem Litohlav (1:5). I přes tuto prohru děvčata zakončila účinkování v Litohlavech na 3. místě.

sestava a branky děvčat: Natálie Konvičková - Tereza Kašparová (3 branky), Jana Převrátilová (3 branky), Lucie Beranová (11 branek), Dominika Hásková (1 branka), Matylda Šourková (6 branek), Amálka Trefná (5 branek), Barbora Matoušková (4 branky), Dorotka Šourková. Trenéři Monika Šourková a Petr Šourek.

sestava a branky chlapců: Radim Dražan - Matěj Blažek (2 branky), Tomáš Horák (14 branek), Martin Horák, Šimon Hrdina (2 branky), Vašek Hudeček (5 branek), Patrik Metlička (46 branek). Trenéři Gabriela Horáková a Lucie Součková.

 

 

 

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 11 

Statistika TOPlist

TOPlist