Sezona 2012 - 2013


Rožmítál - Dobřív 20:10 (12:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 07 Duben 2013 15:58

V neděli jsem vstoupili do jarní části sezony domácím zápasem proti celku Dobříva. Za téměř zimního počasí a slabého sněžení vyšel vstup do utkání lépe nám. V 5. minutě jsme vedli 3:1. Hostům se ovšem podařilo vyrovnat, nám se pak šňůrou čtyř branek podařilo získlat vední 7:3. Do konce poločasu jsme si pak udržovali 5-ti brankový náskok.

Druhý poločas probíhal čistě v naší režii, hosté se nezmohli na téměř žádný odpor. V utkání jsme zvítězili rozdílem třídy 20:10.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Zemek, P. Šourek, J. Pazderník

branky: Šourek 11, Stöckl 5, Pazderník 4 - za hosty: Kalivoda 8, Kraft 2

 

LAST_UPDATED2
 
turnaj na Dobříši PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 10 Březen 2013 19:41

V sobotu 9.3. jsme se zúčastnili turnaje na Dobříš. Na turnaj jsme v podstatě odjížděli v ideální sestavě, ale naše výsledky tomu neodpovídali. Na turnaj se přihlásilo 5 týmů, hrálo se systémem každý s každým, 2x20 min.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Tymákovu. Zápas to byl vyrovnaný, oba týmy se střídali v jednobrankovém vedení, žádnému s týmu se nepodařilo vytvořit si výraznější náskok. Utkání jsme prohráli v samotném závěru, když soupeř vstřelil rozhodující branku v poslední vteřině.Utkání jsme prohráli 18:19.

Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti Spojům Praha. O osudu utkání rozhodl první poločas, kdy jsme se trápili v útoku neboť jsme špatnými přihrávkami ztráceli hodně míčů. Naše obrana pak hodně branek inkasovala z rychlých protiútoků. Druhý poločas už byl sice vyrovnaný, ale to pro nás bylo málo. Utkání jsme ale prohráli 13:19.

Třetím naším soupeřem na turnaji byl tým Staré Huti. S tímto soupeřem jsem sice odehráli vyrovnané utkání, ale jelikož jsme oba poločasy prohráli o branku, byla to celkově další porážka, tentokrát 12:14.

K polednímu utkání jsme nastoupili proti týmu. Kyšic. Soupeř nás od začátku přehrával hlavně v útoku, když se proti naší obraně prosazoval v akcíchh 1 na 1. Brankový rozdíl postupně narůstal, až se skóre zastavilo na konečných 15:22.

Na turnaji jsme tak obsadili bez zisku jediného bodu poslední, 5. místo. Turnaj vyhráli Kyšice před Spoji a třetím Tymákovem, čtvrtá skončila domácí Stará Huť.

sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Zemek, P. Šourek, J. Pičman

branky celkově: Šourek 21, Pičman 20, Stöckl 8, Zemek 7, Melichar 2

LAST_UPDATED2
 
výcvikový tábor juniorek a juniorů PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 06 Březen 2013 12:35

42. ročník výcvikového tábora juniorek a juniorů ve dnech 30.6.-6.7.2013

Místo konání: Rožmitál p. Třemšínem

Výcvikový tábor má poskytnout vybraným nejlepším mladým hráčům a hráčkám národní házené vyšší typ odborného výcviku, dvoufázový způsob tréninku a vyšší metodiku naší národní hry. Kromě obvyklého tréninkového programu, prověrky fyzické a atletické připravenosti účastníků, tréninkových zápasů s oddíly v okolí a závěrečného utkání ČECHY - MORAVA, jsou součástí programu VTJ kulturní a zábavné pořady, táborák, koupání, výlety a další nápady, kterým se meze nekladou. TR SNH žádá oddíly, aby přistupovaly k výběru zodpovědně a vyslaly na tuto akci pouze herně kvalitní a morálně vyspělé jedince. V žádném případě nechápejte VTJ + J jako přípravku pro začínající hráče a hráčky. Jejich jména uveďte na připojené přihlášce v pořadí podle hráčské výkonnosti tak, aby v případě, že by počet všech přihlášených zájemců přesáhl kapacitu ubytování, mohla TR SNH odmítnout přijetí zájemců na posledních místech.Žádáme oddíly národní házené, aby ve svých oddílech projednaly pozvání na výcvikový tábor a sdělily nám závazně jména zájemců na připojených tiskopisech nejpozději do 10. května 2013 na adresu sekretariátu SNH, předepsanou v hlavičce dopisu. Na později došlé přihlášky nebude brán zřetel. V přihlášce uveďte jméno, adresu včetně PSČ, datum narození, číslo občanského průkazu, hráčskou charakteristiku (brankář, obránce, záložník, útočník). Pořadí důležitosti tvořte od prvního místa. V případě velkého zájmu se budou škrtat zájemci z posledních míst seznamu.Důležité:1. Příspěvek pro účastníka je 2000,-Kč

2. Z této částky se hradí ubytování, stravování a případné ostatní náklady spojené s VTJ+J

3. Úhradu příspěvku může poskytnout vybraným hráčkám a hráčům z části nebo zcela oddíl nebo TJ za vzorné plnění povinností nebo za vzorný výkon. Cestovné si hradí každý sám.

LAST_UPDATED2
 
výroční schůze PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 22 Únor 2013 11:01

Výroční schůze oddílu národní házené se uskuteční v sobotu 23.2. 2013 od 15 hod v hospodě ve Starém Rožmitále.

LAST_UPDATED2
 
turnaj v Nezvěsticích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 19 Leden 2013 19:57

V sobotu 19.1. jsme se zúčastnili turnaje v Nezvěsticích. Turnaje se účastnilo celkem 8 družstev rozdělených do dvou skupin. My jsme byli nalosováni do skupiny "A", společně s Ejpovicemi, Příchovicemi a Nezvěsticemi "A". Z obou skupin postupovali první dva týma do finálové skupiny, zbývající týmy hráli o umístění.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Příchovicím a zvítězili jsme 10:5. Ve druhém utkání jsme sehráli vyrovnanou bitvu s Ejpovicemi, se kterými jsme remizovali 10:10, když jsme vyrovnávací branku inkasovali z trestného hodu po vypršení hrací doby. Před posledním zápasem skupiny bylo jisté, že do finálové skupiny postoupíme společně s naším soupeřem a budou se nám tudíž započítávat případné získané body. V tomto utkání jsme ale prohráli s Nezvěsticemi "A" 5:9.

Našimi dalšími soupeři byli první dva týmy ze skupiny "B", Fery team a Přeštice. Oba zápasy byli sice vyrovnané, bohužel jsme je prohráli shodným výsledkem 5:7. Na turnaji jsme tak obsadily konečné čtvrté místo. Turnaj vyhrál Fery team, druhé byli Přeštice a třetí domácí Nezvěstice "A".

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Vondrášek, Z. Sadílek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Šourek, J. Pazderník, J. Zemek, R. Stöckl

branky: Šourek 17, Stöckl 8, Zemek 7, Pazderník 3

 

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí123456DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 22 

Statistika TOPlist

TOPlist