Sezona 2011 - 2012


Litice - Rožmitál 22:20 (12:10) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 11 Září 2011 12:39

       K prvnímu zápasu na půdu soupeře jsme zajížděli do Litic. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání i vzhledem k tomu, že se nám v Liticích dlouhodobě nedaří. Utkání bylo zpočátku vyrovnané, Litice dotahovali naše  jedno brankové vedení. V polovině prvního poločasu se nám podařilo získat dvou gólový náskok. Ve 24. minutě jsme vedli 8:6. Pak nastala černé pětiminutovka, kdy soupeř otočil a prohrávali jsme 8:11. V závěru poločasu jsme snížili na rozdíl dvou branek, 10:12.

      V úvodu druhého poločasu jsem vyrovnali na 12:12, později i na 14:14. To ale bylo z naší strany vše. Postupem času si Litice vypracovali dvou brankové vedení, které si udrželi až do konce zápasu. Dobře hrál náš útok, který se prosazoval i přes velmi tvrdě hrající litickou obranu. Svědčí o tom i 3 žluté a 1 červená karta na straně soupeře. Naše obrana tentokrát neměla svůj den, po celý zápas si nedokázala poradit zejména se střelbou z velké vzdálenosti. Utkání jsme prohráli 22:20.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 8, Stöckl 6, Melichar 6

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Záluží 19:8 (9:6) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 04 Září 2011 12:23

     Ke druhému zápasu sezony jsme nastoupili opět na domácím hřišti, tentokrát byl naším soupeřem celek Záluží. Soupeř, který předchozí dvě sezony hrál II. ligu, nastoupil v dosti kombinované sestavě. Úvod prvního poločasu byl vyrovaný do stavu 2:2. Naši útočníci se nedokázali dlouho prosadit přes obranu soupeře, Záluží podržel několika zákroky brankář. Pak se nám podařilo soupeři odskočit na rozdíl dvou branek a po zbytek poločasu jsem si udržovali 2-3 brankový náskok. První poločas jsme vyhráli 9:6.

    Na začátku druhého poločasu soupeř snížil na rozdíl dvou branek a zdálo se, že utkání zdramatizuje. Za celý druhý poločas ovšem skóroval už jen jednou. Brananky jsme stříleli my a druhý poločas jsme tak vyhráli 10:2, celkově pak 19:8. Příští víkend nás čeká první utkání na hřišti soupeře, zajíždíme na "horkou půdu" do Litic.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Vondrášek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 10, Stöckl 4, Melichar 3, Pičman 2

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Blovice "A" 22:15 (12:5) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 28 Srpen 2011 12:34

    V prvním utkání nové sezony jsem na domácím hřišti přivítali celek Blovic. Soupeř se ujal ve 4.minutě vedení 1:0, my jsme se prosadili až v minutě 7., kdy jsem vyrovnávali na 1:1. Oběma týmům dělal ze začátku problémy kluzký terén. V prvním poločase zahrála dobře naše obrana, když dokázala získat spoustu míčů. Náš útok se začal prosazovat a rozdíl ve skóre se zvětšoval. První poločas jsme vyhráli o 7 branek 12:5.

    Na začátku druhého poločasu jsme vstřelili další dvě branky a rozdíl narostl na 9 branek. Naše obrana ve druhém poločase hrála o poznání hůř než v poločase prvním, také náš útok ztrácel hodně míčů. Celý druhý poločas byl vyrovnaný, skončil 10:10. V ukání jsme nakonec zvítězili 22:15.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Vondrášek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, T. Janoušek

branky: Stöckl 8, Pičman 7, Melichar 7

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
juniorky, junioři Čechy - Morava PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 09 Červenec 2011 11:20

      V sobotu dopoledne se na hřišti ve Starém Rožmitále odehráli zápasy juniorek a juniorů Čechy - Morava.

       Nejprve remizovali juniorky 17:17 (10:8). Češky vedly v průběhu zápasu několikrát až o tři branky, v závěru ovšem mohly Moravanky strhnout vítězství na svojí stranu, z posledního útoku se jim ale skórovat nepodařilo.

       Ve zápase juniorů bylo utkání vyrovnané pouze do stavu 2:2. Pak se Češi dostali do vedení o tři branky, v závěru poločasu Moravané snížili na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase doplatili Moravané na zranění svého nejlepšího střelce a rozdíl skóre narůstal. V zápase Češi zvítězili 20:11 (8:7).

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
muži, Rožmitál - junioři 21:19 (11:9) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 09 Červenec 2011 06:20

      V pátek večer jsme se utkali s juniorský výběrem Čech a Moravy. V utkání jsme zvítězili 21:19. V předzápase se prohrály naše ženy s juniorkami 10:20.

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí1234567DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 21 

Statistika TOPlist

TOPlist