Sezona 2011 - 2012


házenkářský ples PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 02 Leden 2012 19:55
     V sobotu 14.1. 2012 se ve společenském centru v Rožmitále uskuteční házenkářský ples. K tanci a poslechu hraje skupina Anča band. Začátek je ve 20 hodin.
LAST_UPDATED2
 
dohodná PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 29 Říjen 2011 12:58

      Rozloučení s podzimní částí sezony proběhlo úspěšně. Po odehrání přátelského zápasu, kdy jsme se utkali mezi sebou v promíchané sestavě, jsme páteční večer strávili hodnocením podzimní části sezony a taktickou přípravou na jarní část.

 fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
Ejpovice "B" - Rožmitál 26:23 (12:13) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 23 Říjen 2011 18:55

      K poslednímu zápasu podzimní části sezony jsme zajížděli do Ejpovic. V zápase jsem se ujali vední 1:0, pak soupeř otočil a prohrávali jsme 1:3. Zhruba do 10. minuty jsme dotahovali jedno brankovou ztrátu. Pak se nám podařilo několikrát získat balon a od té chvíle jsme si udržovali jedno brankový náskok my.

     Vstup do druhého poločasu nám také vyšel. Hned z prvního útoku jsme skórovali a vedli jsme 14:12. Pak se na chvíli přestalo dařit našemu útoku a ejpovičtí si postupně vypracovali dvou brankový náskok. Pak se náš útok znovu chytil, ale na další obrat bylo pozdě. Velký podíl na naší prohře nese obrana, která si za celý druhý poločas v podstatě nepřipsala žádný úspěšný zákrok.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 13, Melichar 5, Stöckl 5 - za domácí: Menc 14, Martínek 6, Langmajer 5, Lisko 1

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Kyšice "A" 21:17 (9:9) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 16 Říjen 2011 11:11

       Za chladného, ale slunečného nedělního dopoledne jsme nastoupili k poslednímu domácímu zápasu. Naším soupeřem byl tým Kyšic. Hned z prvního našeho útoku jsme vstřelili branku a ujali se vední 1:0. V další 10. minutách se naši útočníci dopustili řady nepřesností, Kyšice toho využili a otočili na 4:1 ve svůj prospěch. Zlepšenou hrou v obraně, ale hlavně zpřesněním v útoku jsme otočili a ujali se vedení 6:5. To ale bylo zase na dlouhou dobu vše, útoku se přestalo opět dařit (dopustili jsme se řady technických chyb) a Kyšice otočili na 9:6. Vyšel nám závěr poločasu, když jsme vyrovnali na 9:9. Obrat jsem mohli dokonat, ale pro přešlp našeho útočníka při zakončení nebyla naše desátá branka uznána.

      Pro vývoj zápasu byl rozhodující úvod druhého poločasu, kdy se nám šňůrou tří branek podařilo získat, jak se později ukázalo, rozhodující náskok. Po celý zbytek poločasu jsme si udržovali 4-5 brankový náskok. Druhý poločas byl také karetním představením. Rozodčí Vondrášek uděli 3 žluté (2:1) a tři červené karty (1:2). Zápas na konec skončil naší vítězstvím 21:17.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - D. Franěk, P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky:  Šourek 11, Melichar 5, Stöckl 4, Pičman 1 - za hosty: Smola 8, Šleis 5, Petrák 2, Špičan 1, Martínek 1

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
Nýřany "B" - Rožmitál 12:14 (7:6) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 09 Říjen 2011 13:13

      Za chladného nedělního rána jsme vyjížděli k předposlednímu venkovnímu utkání, tentokrát do Nýřan, kde byl naším soupeřem místní "B" tým. Ten k utkání nastoupil s několika ligovými posilami, my jsme naopak nastoupili pouze se třemi útočníky a tak v útoku několik minut odehrál David Franěk. Nýřany se hned v úvodu prvního poločasu ujali vedení a celý první poločas si udržovali 1-2 brankový náskok. Naší obraně se sice několikrát podařilo sebrat balon, ale špatnými přihrávkami v útoku jsme se sami připravovali o možnost nějakého obratu v utkání.

     Začátek druhého poločasu nepřinesl nic nového. Nýřany si stále udržovali jedno brankový náskok, my jsme maximálně dosáhli na vyrovnání. Zlom nastal v 15. minutě, kdy se naší obraně podařilo několikrát sebrat balon a naši útočníci šanci ke zvratu v utkání dokázali využít. Svůj podíl na tomto má i náš brankář, který v celém utkání předvedl několik výborných zákroků a v rozhodujících chvílích nás svými zákroky podržel. Z Nýřan si tak odvážíme 2 body za vítězství 14:12 a tabulce OP stále držíme 1. místo.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, D. Franěk, P. Šourek

branky: Stöckl 7, Šourek, 5 Franěk 1, Melichar 1 - za domácí: Špirk 5, Gabriel 2, Alexa 2, Wegschmeid 1, Faifr 1, Bartovský 1

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí1234567DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 20 

Statistika TOPlist

TOPlist