Sezona 2009 - 2010


žáci, Nýřany - Rožmitál 25:15 (14:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 13 Září 2009 13:50

Od začátku utkání měli domácí navrch. Rozdíl byl především v zakončování útočných akcí. Zatím co střely domácích končily většinou gólem, našim střelcům se úspěšně dařilo "otloukat" domácího brankáře. Poločas vyhráli domácí v poměru 14:7. Ve druhé půli se nám podařilo o trochu zlepšit obrannou hru. Útok si stejně jako v prvním poločase vypracoval spoustu šancí, ale koncovka se bohužel příliš nezměnila a tak domácí hráči v poklidu dotáhli utkání na konečkých 25:15.

sestava:  T. Dubský - P. Polák, L. Zemek, L. Pevný, F. Sadílek - T. Janoušek, M. Janoušek, J. Blažek, D. Rausz, J. Pazderník

branky:  Blažek 6, T. Janoušek 5, Rausz 4

LAST_UPDATED2
 
žáci, Rožmitál - Vřeskovice 16:15 (11:9) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 06 Září 2009 13:08

První soutěžní utkání jsme sehráli na domácí půdě s týmem Vřeskovic.  Po nedávném přátelském zápase, který skončil nerozhodně, se i dnes očekával vyrovnaný průběh utkání. Začátek zápasu zvládl lépe náš tým, který si v průběhu prvního poločasu vypracoval náskok až šesti branek. V tu dobu bylo skóre 11:5. To bylo ale z naší strany v první půli vše. Potom hráli už jen Vřeskovice, které zlepšenou hrou v obraně i v útoku korigovali na poločasových 11:9 v náš prospěch. Ve druhé půli byla už na všech znát únava a nepadalo tolik branek. My jsme sice dali první gól, ale Vřeskovicím se podařilo vyrovnat na 13:13. Nakonec se nám podařilo odskočit o dvě braky, soupeř pak pouze snížil na konečných 16:15 ve prospěch Rožmitálu.

sestava: T. Dubský - P. Polák, L. Zemek, L. Pevný, A. Král, K. Pazderník - T. Janoušek, M. Janoušek, J. Blažek, D. Rausz, J. Pazderník, M. Janoušek

branky: T. Janoušek 9, Blažek 6, M. Janoušek 1

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Blovice 27:13 (14:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 06 Září 2009 13:03

Ke druhému zápasu sezony jsme nastoupili na domácím hřišti proti Blovicím. Utkání bylo z počátku vyrovnané, do stavu 4:4 jsme dotahovali soupeřovo jedno brankové vedení. Naší obranu nejvíce zaměstnával Martin Škala, doplňovaný z Nezvěstic hostujícím Lukášem Šilhánkem. Přistoupení k osobnímu bránění Lukáše Šilhánka se naše obranná hra zlepšila a když se náš útok bezproblémově prosazoval přes hostující obranu, tak náš náskok postupně narůstal na poločasových 14:7. V úvodu druhého poločasu se nám podařila šňůra 5 branek, a definitivně jsme tak zlomili odpor soupeře. Svůj první gól v kariéře si připsal ještě dorostenec Josef Zemek, dobrý zápas odehrál Jiří Pičman.

sestava: M. Leiterman, D. Sadílek - P. Blažek, P. Metlička, J. Vondrášek, P. Pazderník - P. Melichar, P. Šourek, R. Stöckl, E. Trefný, J. Pičman, J. Zemek

branky: Šourek 13, Stöckl 5, Trefný 3, Pičman 3, Melichar 2, Zemek 1

LAST_UPDATED2
 
Nezvěstice "B" - Rožmitál 22:19 (13:11) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 30 Srpen 2009 18:47

K prvnímu zápasu sezony jsme zajížděli do Nezvěstic, kde se nám již tradičně nedaří. Úvod zápasu byl vyrovnaný, oba soupeři se střídali v maximálně jedno brankovém vedení. Nezvěstickým se podařilo získat dvou brankový náskok až v závěru poločasu. V průběhu druhého poločasu jsme prohrávali až o 5 branek. Tuto ztrátu jsme dokázali v závěru zápasu pouze snížit a zápas jsme prohráli 19:22. Soupeř se prosazoval zejméne střelbou ze střední vzdálenosti přes naší obranu, která si s tím za celý zápas nedokázala poradit.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Vondrášek, P. Pazderník - R. Stöckl, P. Melichar, P. Šourek, J. Pičman, J. Zemek, E. Trefný

branky: Šourek 11, Stöckl 6, Pičman 1, Melichar 1

LAST_UPDATED2
 
příprava st. žáci, Vřeskovice - Rožmitál 13:13 (9:4) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 23 Srpen 2009 12:30

První utkání žáků proběhlo v rámci oslav výročí 80. let založení Národní házené ve Vřeskovicích s místními žáky. Jelikož to bylo pro většinu našich kluků první utkání v kariéře, bylo utkání testem toho, co se doposud stihli naučit.

Zápas začal na mokrém povrchu dosti nervózně. Hra byla sice vyrovnaná, ale góly padaly pouze do naší sítě. Nejspíš to bylo velkou přemotivovaností našich útočníků, kteří do střel dávali veškerou energii, a tak většina střel končila vysoko nad brankou. V polovině prvního poločasu byl stav pro nás velice nelichotivý. Vřeskovice vedli 5:0 a vypadalo to na pořádný debakl. Kluci však nepřestali bojovat a podařilo se jim vstřelit první branku do sítě soupeře. Od té doby padaly branky rovnoměrně a poločas skončil 9:4 pro Vřeskovice. Po přestávce uklidněný tým nastupoval s touhou odčinit nepovedený začátek zápasu. Obraně v čele s brankářem se dařilo likvidovat vřeskovické útoky a i naši útočníci byli přesnější v zakončení. V polovině druhého poločasu byl stav vyrovnaný 9:9. Od té chvíle naše hra polevila a soupeř si vybojoval dvou brankové vedení 12:10. V závěru zápasu se podařilo za výborné spolupráce celého týmu výsledek korigovat a minutu před konce vyrovnat na konečných a spravedlivých 13:13.

Prověrka před začátkem soutěžě se tak celkem vydařila, je samozřejmě ještě na čem pracovat. A výsledek 13:13? Ten, kdo sleduje rožmitálskou házenou, si jistě vzpoměl na zápas našich mužů s Vřeskovicemi, kteří si tímto výsledkem v posledním kole sezony 2007/2008 zajistili postup do II. ligy.

sestava: Tomáš Dubský - Petr Polák, Lukáš Pevný, Adam Král, Filip Sadílek, Kryštof Pazderník - Dušan Rausz, Tomáš Janoušek, Josef Blažek, Matěj Janoušek, Jakub Pazderník. Trenér: Dušan Sadílek, vedoucí týmu: Emanuel Trefný st.

branky: T. Janoušek 10, Rausz 2, Blažek 1

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí123456789DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 22 

Statistika TOPlist

TOPlist