Sezona 2009 - 2010


Nýřany "B" - Rožmitál 19:24 (7:9) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 08 Květen 2010 19:01

      V sobotu odpoledne jsme odehráli další soutěžní utkání, tentokrát v Nýřanech s místním "B" týmem. Vstup do utkání se nám nevydařil. První branku jsme sice vstřelili my, ale soupeř skóre otočil a vedl 3:1 a 4:2. Pak se zlepšila naše obranná hra, a postupně jsme získali 1-2 brankový náskok. Rozdíl ve skóre mohl být větší, ale připravili jsme se o něj sami špatnými přihrávkami v útoku. Přesto jsme poločas vyhráli 9:7.

     Na začátku druhého poločasu soupeř snížil na rozdíl jedné branky, a tento rozdíl vydržel do 10. minuty. Pak se podařilo naší obraně několikrát získat míč, náš útok přesně zakončoval a utkání jsme tak v podstatě rozhodli. V průběhu poločasu jsme vedli až o 6 branek a na konec jsme zvítězili 24:19.

sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, P. Pazderník, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Pičman, J. Zemek, E. Trefný

branky: Stöckl 10, Melichar 7, Šourek 4, Pičman 2, Zemek 1

LAST_UPDATED2
 
žáci, Přeštice - Rožmitál 19:9 (9.5) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 08 Květen 2010 18:59
sestava: T. Dubský - P. Polák, L. Pevný, A. Král, K. Pazderník - T. Janoušek, M. Janoušek, J. Pazderník, D. Rausz, J. Blažek
LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Ždírec PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 30 Duben 2010 21:35
    Soupeř dopisem oznámil, že se k utkání nedostaví. O výsledku utkání rozhodne STK.
LAST_UPDATED2
 
Ejpovice "B" - Rožmitál 17:19 (8:12) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 25 Duben 2010 17:36

        V neděli po poledni jsem zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát do Ejpovic. Umístění v tabulce nás stavělo do role favorita, i když domácí nás loni na podzim porazili rozdílem 5 branek. První branku zápasu jsme vstřelili my, soupeř ze dvou následujících útoků skóre otočil na 1:2. To bylo jediné a poslední vedení domácích v utkání. Náš útok se prosazoval po pěkných kombinačních akcích, útok domácích trápila nepřesná střelba a špatné přihrávky. V průběhu prvního poločasu jsme vedli až o pět branek, svojí měrou k tomu přispělo i vyloučení domácího útočníka do konce zápasu za napadení rozhodčího. V závěru poločasu jsme neproměnili vyloženou šanci a promarnili tak možnost jít do vedení o 6 branek, soupeř z následného protiútoku snížil na poločasových 8:12.

      Dva neproměněné brejky z úvodu druhého poločasu předznamenaly naše útočné trápení. Z našeho útoku se vytratila lehkost, útočníci ztráceli balon špatnými přihrávkami. Několikrát soupeře podržel dobrým zákrokem brankář. Naše obrana si připsala také několik špatných přihrávek a tak se náš náskok začal ztenčovat. Soupeř se dotáhl až na rozdíl dvou branek. Naštěstí jsme se po oddechové čase vzpamatovali, opět jsme začali dávat branky a až do konce zápasu jsme udržovali 2-3 brankový rozdíl. V utkání jsme nakonec zvítězili 19:17.  

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, P. Pazderník, J. Vondrášek - P. Šourek, P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman

branky: Šourek 11, Melichar 5, Stöckl 3

LAST_UPDATED2
 
žáci, Vřeskovice - Rožmitál 17:12 (9:8) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 25 Duben 2010 17:33

     Ve 3. minutě utkání se domácí ujali vedení a my jsme stále dotahovali 1-2 brankovou ztrátu. V 21. minutě se nám podařilo skóre otočit a jít do vedení 8:7. Domácí však ještě do konce poločasu výsledek otočili ve svůj prospěch a my jsme tedy poločas prohráli 8:9.

     Druhý poločas byl z naší strany plný nepřesných přihrávek a střel. Vřeskovice v 11. minutě odskočili o 4 branky, na což jsme my nedokázali odpovědět. Zápas jsme tedy prohráli 12:17.

sestava: T. Dubský - P. Polák, A. Král, F. Sadílek, L. Pevný - T. Janoušek, M. Janoušek, J. Blažek, D. Rausz, J. Pazderník

branky: T. Janoušek 5, Blažek 3, Pazderník 2, Rausz 2

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí123456789DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 25 

Statistika TOPlist

TOPlist