ZHP, starší přípravka PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 04 Březen 2018 18:32

V neděli 4.3. se konal v Přešticích ZHP starší přípravky. Turnaje se účastnilo 12 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin, kde hrál každý s každým. A následná nadstavba o umístění systémem A1-B1, A2-B2, .... Po dlouhé době jsme tedy měli příležitost poměřit svoje síly a zkušenosti získané v rámci tréninku v tělocvičně, s jinými týmy.

Naším prvním soupeřem byl celek Kyšic "A", který jsme i přes velkou nesehranost porazili 6:3. Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti Přešticím "B", které jsme po vyrovnaném průběhu porazili 5:3. Následovalo jednoznačné vítězství 9:2 nad Plzní-Újezdem "B". K předposlednímu zápasu ve skupině jsme nastoupili proti Tymákovu, kde jsme bohužel prohospodařili vedení 3:1 a zápas skončil remízou 4:4. Poslední utkání ve skupině bylo soubojem dosud neporažených, Litohlav a Rožmitálu. K prvnímu místu ve skupině jsme potřebovali Litohlavy porazit. Brzy jsme ale prohrávali 0:2, následně se nám podařilo srovnat a v závěru zápasu jsme vedli 5:4. Ovšem špatnou rozehrávkou v útoku jsme přišli o míč, soupeř vyrovnal a nakonec se Litohlavy radovali z vítězství 6:5.

Ve základní skupině jsme tak obsadili druhé místo a čekal nás souboj s Ejpovicemi, které skončili druhé ve skupině B, o konečné 3. místo. V zápase jsme ale propadli střelecky. Ejpovický brankář většinu našich střel pochytal nebo jsme bránu vůbec netrefovali. Prohrávali jsme 0:4, v závěru se nám sice podařilo snížit na 2:4. To ale na naší prohře nic nezměnilo a na turnaji jsme obsadili celkové 4. místo. V turnaji zvítězilo družstvo Kyšice "B", druhé místo obsadili Litohlavy.

naše sestava a branky: J. Hofman - T. Blažek (7 branek), D. Pospíšil (15 branek), P. Španihel, T. Horák, K. Karlík (9 branek)

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 13 

Statistika TOPlist

TOPlist