Rožmitál - Osek 20:15 (7:3) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 12 Červen 2016 12:07

Poslední zápas soutěžního ročníku 2015/2016 jsme odehráni na domácím hřišti proti Oseku. Museli jsme se obejít bez dvou útočníků základní sestavy a na naší hře, alespoň ze začátku zápasu, to bylo znát. Náš útok si sice šance vypracoval, ale neproměňoval. Hosté se ujali vedení, my jsme první branku vstřelili až v 10. minutě, kdy jsme srovnali na 1:1. Poprvé jsme se dostali do vedení ve 20. minutě, stav byl 4:3. Do konce poločasu se hostující útok již neprosadil, my jsme vstřelili ještě 3 branky a první poločas jsme tak vyhráli 7:3.

Ve druhém poločase už náš útok začal střílet branek víc, přestalo se ale dařit naší obraně, která inkasovala jeden gól za druhým. Náš náskok se začal ztenčovat, ve 20. minutě jsme vedli pouze o dvě branky. Teprve pak dokázala naše obrana zlikvidovat několik útoků našeho soupeře a když náš útok nepřestával střílet branky, náskok jsme opět začali zvyšovat. Utkání se střelecky vydařilo našim "mladíkům", Jiří Pičman zaznamenal 8 branek a Jakub Pazderník 7.

Po skončení utkání, ve kterém jsme nakonec zvítězili 20:15, jsme z rukou předsedy komise rozhodčích Pavla Jíry obdrželi pohár pro vítěze OP a mistrovské oslavy mohly začít.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, D. Franěk, J. Vondrášek, M. Hejra - J. Pičman, J. Zemek, R. Stöckl, J. Pazderník

branky: Pičman 8, Pazderník 7, Stöckl 4, Zemek 1 - za hosty: Čelechovský 9, Šmucr 4, Macht 1, Brož

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 20 

Statistika TOPlist

TOPlist